Elke dag Italië brengt de Italiaanse droom dichtbij.

Zoek je wat voorpret voor een vakantie in Italië, droom je van je eigen dolce vita of heb je gewoon even behoefte aan een straaltje zonlicht, bezoek dan voortaan elke dag Italië!

Een echte tas komt uit Italie

De Italiaanse vrouw kleedt zich stijlvol, maar eenvoudig. Kwaliteit is het belangrijkste. Manon Foolen, eigenaresse van seasonbags woonde een aantal jaren in Rome. Zij proefde de beroemde Italiaanse stijl van dichtbij. “Italië is het mode-walhalla van de wereld. Mooie basics kleed je af met in het oog springende accessoires. En de tas is natuurlijk de blikvanger bij uitstek.” Besteed er dus aandacht aan, is haar advies.
Zij verkoopt online een ruime selectie leren en suède tassen afkomstig uit leer- en modehoofdstad Florence. “Minimaal één keer per seizoen reis ik zelf naar Florence. Ik bezoek daar onze leveranciers en laat me inspireren door het straatbeeld. Alle indrukken leiden steeds weer tot nieuwe ideeën, modellen en collecties.”  Het leukste is natuurlijk zelf gaan kijken in de mooie tassenwinkels van Florence, maar als dat niet lukt, is dit een goed alternatief!