Elke dag Italië brengt de Italiaanse droom dichtbij.

Zoek je wat voorpret voor een vakantie in Italië, droom je van je eigen dolce vita of heb je gewoon even behoefte aan een straaltje zonlicht, bezoek dan voortaan elke dag Italië!

De verjaardag van een Italiaanse droom

Art Options – Il Sogno is op 8 oktober a.s. precies twee jaar geleden in de mooie dorpskern van Amerongen gestart met een galerie en boekhandel met de specialisatie Italie. Meer en meer wordt het een allround Italie ervaring.Om de verjaardag van hun droom te vieren hebben Jorg & Carolien een waar feestweekend georganiseerd.

Vrijdag 6 oktober presenteerd Rosita Steenbeek haar nieuwe boek. Op zaterdag serveren ze de gehele dag Italiaanse lekkernijen en geven ze 10% korting op het gehele assortiment. Zondag 8 oktober biedt de Salone del Sogno een echte Italie ervaring. Salone staat voor: een ontvangstkamer, maar ook een zaal tot expositie van schilderijen. Tussen de kunst van Paolo Sistilli en Mirca Lucato kan je genieten van Italiaanse hapjes, wijnen en entertainment. Commedia dell’arte, madrigalen en opera zullen onder andere de revue passeren. Kaarten à € 7,50 per stuk zijn verkrijgbaar aan de deur. Kijk voor meer informatie op de website: www.ilsogno.eu

Buon divertimento!